18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA ETKİNLİĞİ YAPILDI

Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri ve Öğretim Görevlileri Nasıf KOYUNCU, Nursel TÜRKSOY ve Özgür ALTINEL önderliğinde Çanakkale Zaferi 100. yılında anıldı. Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Öğr.Gör.Nursel TÜRKSOY günün anlam ve önemine dair konuşma yaptı. Vedat DEMİR isimli Turizm ve Otel İşletmeciliği II.sınıf öğrencisinin Çanakkale şiirini okumasının ardından  Çanakkale Deniz ve Kara Zaferiyle ilgili slayt gösterisi izlendi.
 Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri hocalarıyla birlikte, Çanakkale Savaşlarında asker menüsü olan  " Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı ve Tayinli Ekmek" 'ten oluşan bu günkü yemeklerinide o günkü ruhu anlamak adına okul bahçesinde çimenlerin üzerinde bağdaş kurarak yediler.
Bu içerik 18.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1220 kez okundu.