2015-2016 AKADEMİK MEZUNİYET TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keşan Meslek Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni 27 Mayıs 2016 Cuma günü saat 17:30 Keşan Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

 Törende İlk olarak Okul Birincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Suna EŞKİN’ in konuşması yer aldı. Daha sonra Okul Müdürü Yrd.Doç.Dr.Süleyman KÖK ve Rektör Prof.Dr.Yener YÖRÜK’ ün konuşmaları yer aldı. Rektör Prof.Dr.Yener YÖRÜK tarafından Yrd.Doç.Dr.Sevil ERDOĞAN’a akademik kıyafeti giydirildi. Daha sonra Rektör Prof.Dr.Yener YÖRÜK Okul birincisi Suna EŞKİN’e plaket ve belgesini verdi.

 Trakya Üniversitesi AR-GE Bilişim Topluluğu  2. Ulusal Robotrak Yarışması Serbest Kategoride üçüncü olan, Elektrik Programı II. Sınıf öğrencileri Emirhan ZİBA ve Suat ERARSLAN’a Keşan Belediye Başkanı Op.Dr Mehmet ÖZCAN tarafından plaket ve teşekkür belgeleri verildi. Sonrasında Belediye Başkanı Op. Dr.Mehmet ÖZCAN Okul ikincisi Çocuk Gelişimi programı öğrencisi Aysun AKBAŞ’a plaket ve belgesini verdi.

 Okul üçüncüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencisi Süreyya ÖZÇELİK’e plaket ve belgesi Keşan Cumhuriyet Başsavcısı Evren AKBEY tarafından verildi.

Daha sonra sırasıyla törene katılan tüm öğrencilere, program öğretim üyesi ve görevlileri tarafından belgeleri dağıtıldı ve okulun en kıdemli hocası Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN tarafından meslek andı okutturuldu. Pilav ve ayran ikramıyla törenimiz sona buldu.

 

 

Ek Resimler
Bu içerik 28.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1749 kez okundu.