2016 ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre Okulumuza Yerleşen Adayların Kayıt İşlemleri

2016-ÖSYS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYS Ek Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylardan;

 1) Üniversitemiz programlarına kayıt hakkı kazanan adaylar  06-09 Eylül 2016 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgeleri tamamlayarak “Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Balkan Kongre Merkezi EDİRNE” adresine şahsen başvurmaları halinde kayıtlarını yapabileceklerdir. Belirtilen tarihlerde kayıtlarını yapan öğrencilerin, 19-23 Eylül 2016 tarihleri arasında öğrenci işleri otomasyon sistemi üzerinden kayıt yenileme (ders kaydı) işlemi  yapmaları gerekmektedir. 

2) Süresi içerisinde şahsen kayıt yaptırmayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

3) Bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan ancak, ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınava girecek adayların da belirlenen tarihlerde yükseköğretim kurumlarına geçici kayıtları yapılacaktır. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 30 Aralık 2016 tarihine kadar yükseköğretim kurumuna ibraz etmeleri halinde asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe kadar mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.



A. KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER İÇİN TIKLAYINIZ

B. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ

C. KAYIT İÇİN ÖNEMLİ NOTLAR İÇİN TIKLAYINIZ

D. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

E. İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Bu içerik 06.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1015 kez okundu.