Bahar Yarıyılı Tek Ders Sınavı Tarihleri

2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınavı (Türk Dili I ve II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve II, Yabancı Dil I ve II Dersleri Dışındaki Dersler) 2 Temmuz 2015 Perşembe Günü Saat 14:30 ’Da Yapılacaktır.

ZOSD Koordinatörlüğü Tarafından yapılan değişikliğe göre Zorunlu Ortak Servis Derslerinin Sınavı Edirne Balkan Yerleşkesinde Bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi D202 nolu Salonunda Yapılacaktır.

Zorunlu Ortak Servis Derslerinin (Türk Dili I Ve Iı, Atatürk İlkeleri Ve İnkılap Tarihi I Ve Iı, Yabancı Dil I Ve Iı) Tek Ders Sınavları 3 Temmuz 2015 Cuma Günü Saat 14:00 'De Edirne Balkan Yerleşkesinde Bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi D202 nolu Salonunda Yapılacaktır.

Tek Ders sınavına girecek öğrencilerimizin sınav günü Öğrenci İşleri Bürosuna uğrayarak Tek Ders Sınavı Dilekçesini doldurması gerekmektedir.

Bu içerik 29.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1915 kez okundu.