MEZUNİYET TÖRENİMİZ BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2012-2013 Akademik Yılı Mezuniyet Törenimiz 31 Mayıs 2013 Cuma günü saat 18:00'de büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.
        Mezun olan öğrencilerin Tören Alanına davet edilmesi ve onun ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Mezuniyet Töreni daha sonra 94.Atatürk' ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce düzenlenen Gençlik Haftası Kutlamaları Yüzme Karşılaşmalarında ilk beşe giren öğrencilerimize madalya ve teşekkür belgeleri Keşan Kaymakamımız Sayın Bekir DINKIRCI,  Trakya Üniversitesi 20. Kültür Sanat ve 30. Spor Şenlikleri Voleybol Karşılaşmalarında üçüncülük kupasını Yüksekokulumuza kazandıran Voleybol Takımımıza kupa ve teşekkür belgeleri Trakya Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr.Sayın Süleyman PİŞKİN tarafından verildi. Daha sonra mezuniyet konuşmalarına geçildi, ilk olarak öğrenciler adına Okul Birincisi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Edibe ÇİFTÇİ konuşmasını yaptı. Yüksekokulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr.Sayın Süleyman KÖK ve onun ardından Rektör Vekilimiz Prof.Dr.Sayın Süleyman PİŞKİN' in  konuşmaları yer aldı. Mezuniyet Belgelerinin dağıtım törenine geçmeden önce Keşan Meslek Yüksekokulu Anaokulu öğrencilerine Anaokul Müdürü Öğr.Gör.Ayşegül ÖZDEMİR TOPALOĞLU tarafından belgeleri verildi. Okul Birinci, Okul İkinci ve Okul Üçüncüsüne Plaket ve Mezuniyet Belgeleri Keşan Kaymakamımız Sayın Bekir DINKIRCI, Program Birincilerine Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Cemil KILAVUZ, Program İkincilerine Rektör Vekilimiz Prof.Dr. Sayın Süleyman PİŞKİN, Program Üçüncülerine Uzunköprü Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Sayın Erol ÇAKIR ve Müdürümüz Yrd.Doç.Dr. Sayın Süleyman KÖK tarafından verildi. Plaket ve Mezuniyet Belgelerini alan öğrencilere mezuniyet andı Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN tarafından okutuldu ve Onuncu Yıl Marşı ile birlikte kepler havaya fırlatıldı. Pilav ve ayran ikramı ile Mezuniyet Törenimiz son buldu.
Bu içerik 31.05.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2692 kez okundu.