OKULUMUZA ÖSYS SONUÇLARINA GÖRE YERLEŞEN ADAYLARA DUYURU

Okulumuza ÖSYS ile Yerleşen Adaylar Kayıtlarını 03-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi Balkan Kongre Merkezi-EDİRNE adresinde şahsen yapacaklardır.

İsteyen Adaylar: http://www.turkiye.gov.tr/ wep sitesi üzerinden 28 Temmuz - 05 Ağustos 2015 tarihleri arasında elektronik kayıt (e-kayıt) yapabilirler. Elektronik kayıt yaptıran öğrenciler 14-18 Eylül tarihleri içerisinde Okulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna ilgili evraklarını teslim edeceklerdir.

Kayıt için Gerekli Evraklar
1- Lise Diploması Aslı yada yeni tarihli Mezuniyet Çıkış Belgesi Aslı
2-Ek puan yada sınavsız geçiş ile yerleşen adayların mezuniyet belgelerinde belirtilmemişse hangi alanda mezun olduğunu gösterir belge
3-6 Adet fotoğraf
4-ÖSYS Sonuç Belgesi(İnternet Çıktısı)
5- Nufus Cüzdan Fotokopisi
6-Öğrenci Bilgi Formu(onkayıt@trakya.edu.tr adresinden forma ulaşabilirsiniz)
7-1992 (dahi) ve daha önce (1991-1990-....) doğumlular için Askerlik Şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

Daha detaylı bilgi için: (oidb.trakya.edu.tr/pagez/2015-2016-eğitim-oğretim-yili-osys-kayitlari-hakkinda-onemli-duyuru#.VbIAdvntmkp)

Bu içerik 24.07.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3136 kez okundu.