2017-2018 Yaz Döneminde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine

HAZİRAN DÖNEMİ STAJ BAŞLAMA TARİHİ: 11 Haziran
TEMMUZ DÖNEMİ STAJ BAŞLAMA TARİHİ: 9 Temmuz

Bu dönemde  staj yapmak isteyen öğrencilerimiz Staj Başlama Tarihinden en geç 1 ay önce Staj Öncesi İşlemlerini tamamlayıp evraklarını (İş Yerine ve Program Koordinatörüne Onaylatılmış 2 Nüsha Staj Başvuru Formunu, Staj Sözleşmesini, Nüfus Cüzdanı Fotokopisini ve Müstehaklık Belgesini) Öğrenci İşlerine teslim etmesi gerekmektedir.

Okulumuz tarfından Basılı Staj Dosyası verilmeyecek olup aşağıdaki ekli dosyalar içinden Staj Dosyasının çıktısı alınıp kullanılacaktır.

Staj Süresi 40(kırk) iş günü olup Staj Dönemindeki Resmi ve Dini Tatil günleri çıkarılarak hesaplama yapılmalıdır.

Cumartesi Günleri Normal Mesai yapan (haftanın altı günü çalışan) Özel veya Resmi Kurum veya Kuruluşlarda staj yapacak öğrenciler Staj yaptıkları İşyerinden  "Bu İşyerinde Cumartesi Günleri Normal Mesai Yapılmaktadır." diye onaylı bir yazı alıp dosyalarına koymaları gerekmektedir.
Bu içerik 23.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1156 kez okundu.