OKULUMUZ 25. DÖNEM MEZUNLARININ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI.

Keşan Meslek Yüksekokulu 25. Dönem Mezunları, 2013-2014 Akademik Mezuniyet Töreni ile belgelerini aldılar.
31 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 17:00'de Meslek Yüksekokulumuz bahçesinde yapılan tören'de Otomotiv Teknolojisi (İ.Ö) birincisi ve okul birincisi Recai KARA ' nın konuşmasının ardından Okulumuz Müdürü Yrd.Doç.Dr.Süleyman KÖK' ün konuşması yer aldı. Daha sonra Rektör Vekilimiz Prof.Dr.Süleyman PİŞKİN; konuşmasını yaptı ve hemen ardından okulumuz ilk üçe giren öğrencileri Otomotiv Teknolojisi (İ.Ö) birincisi ve okul birincisi Recai KARA, Turizm ve Otel İşletmeciliği (İ.Ö) birincisi ve okul ikincisi Muhammed Volkan ADIGÜZEL, Elektrik Programı birincisi ve okul üçüncüsü Murat ER'e plaket ve belgelerini verdi. Daha sonra Okulumuza Trakya Üniversitesi 21 Kültür Sanat ve 31. Spor Şenliklerinde birincilik kupasını kazandıran voleybol erkek takımımıza ve çalıştırıcıları Öğr.Gör.Özgür ALTINEL' e teşekkür belgelerini takdim etti.
Program birincilerimiz plaket ve belgelerini, Montessori Eğitim projesinde başarılı olan Anaokulumuz Öğretmenleri Esin GÖRÜR ve Selin AKINCIOĞLU sertifikalarını Keşan Kaymakamımız Bekir DINKIRCI' nın elinden aldılar. Program ikincilerine Plaket ve belgelerini Keşan Belediye Başkanı Op.Dr.Mehmet ÖZCAN takdim etti.
Daha sonra Okul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Süleyman KÖK program üçüncülerine plaket ve belgelerini takdim etti.
Sırasıyla tüm programlar belgelerini hocalarının elinden aldıktan sonra Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN eşliğinde meslek andını söylediler ve büyük bir coşkuyla keplerini havaya attılar. Pilav ve ayran ikramıyla mezuniyet coşkusu son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 03.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2808 kez okundu.