2014-2015 AKADEMİK MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI

Meslek Yüksekokulumuz 2014-2015 Akademik Mezuniyet Töreni 10.06.2015 Çarşamba günü saat 17:00'de Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Ecem SANCAR ve Elektrik Programı öğrencisi Arif ERSÖZ' ün sunuculuğunda başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından okul birincisi Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencisi Büşra BİNGÜL, Okul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Süleyman KÖK ve Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hüseyin SARIOĞLU' nun konuşmaları yer aldı. Toyota Türkiye A.Ş. tarafından okulumuz Otomotiv Teknolojisi Programı atölyeleirnde uygulama amaçlı kullanılmak üzere hibe edilen aracın anahtar teslimi Otomotiv Teknolojisi Program Koordinatörü Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN' e Rektör Yardımcısı, Keşan Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı tarafından yapıldı. Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Hüseyin SARIOĞLU okul birincisi ve Laborant ve Veteriner Sağlık Programı birincisi Büşra BİNGÜL, Okul ikincisi ve Çocuk Gelişimi Programı birincisi Sevim ÜNLÜ, Okul üçüncüsü ve Çocuk Gelişimi Programı ikincisi Sİmge ESMEYAR' a plaket ve belgelerini verdi. Keşan Kaymakamı Bekir DINKIRCI Elektrik Programı birincisi Barış LODOS, Otomotiv Teknolojisi programı birincisi Lütfü DENİZ, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı birincisi Sezer GAMSIZ, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı birincisi Mahsun KIZMAZ' a plaket ve belgelerini verdikten sonra Trakya Gastronomi Festivali Yemek Yarışmasında altın madalya alan Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencileri Vidan Baş, Didem AYDIN gümüş madalya alan Bahadır ÇAPKIN, Serdar ÇINAR bronz madalya alan Helin KURT ve Program  Öğretim Görevlileri Nasıf KOYUNCU, Nursel TÜRKSOY ve Özgür ALTINEL' e teşekkür belgelerini verdi.
Program İkincilerine plaket ve belgeleri Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan AKTAN tarafından verildikten sonra Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Nezih DAĞDEVİREN tarafından Program Üçüncülerine plaket  ve belgeleri verildi.
Keşan Meslek Yüksekokulu Uygulama Anaokulu 6. dönem mezun öğrencilerine belgeleri Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Erengül ÖZDEMİR tarafından verildi. Mezun olan tüm öğrenciler; mezuniyet belgelerini program öğretim görevlilerinden aldıktan sonra Öğretim Görevlisi Şerafettin ÇETİN eşliğinde and içti. Törenimiz pilav ayran ikramımızla son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 11.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2860 kez okundu.