tur_uygulamaalanı

 

 

 

 

 

 

 

UYGULAMA ALANI

(245 m²-  30 öğrenci kapasiteli)

 

 

Yiyecek İçecek Hazırlama ve Pişirme Alanı

  • LPG’li (tüp gaz) set üstü ocak
  • 2 adet elektrikli ankastre fırın
  • 1 adet elektrikli ızgara
  • 2 adet fritöz
  • 1 adet endüstriyel bulaşık makinası
  • Mutfak dolabı
  • Porselen servis malzemesi

 

Yiyecek İçecek Servis Alanı

  • 50 kişilik masa ve sandalye
  • 1 bilgisayar
  • 1 adet büyük ekran televizyon

 

Odalar

  • 1 adet studio room (1çift kişilik yatak,1 yatağa dönüştürülebilen kanepeden oluşan oturma grubu),
  • 1 adet tek kişilik yatağın olduğu single room,
  • 1 adet kat ofisi
  • 1 banyo
Ek Resimler
Bu içerik 18.10.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 127 kez okundu.