2014-2015 BAHAR YARIYILI DERS KAYITLARI ÖĞRENCİ DUYURUSU

2014-2015 ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS SEÇİMLERİ 02 ŞUBAT 2015-06 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA İNTERNET İZERİNDEN ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAKTIR.

ELEKTRONİK ORTAM DIŞINDA KAYIT YENİLEME İŞLEMİ YAPILMAYACAK VE DERS SEÇİM SÜRESİ UZATILMAYACAKTIR.

NORMAL ÖĞRENİM İÇERİSİNDE (1. VEYA 2. SINIF) OLAN  ÖĞRENCİLER KATKI PAYI YATIRMAKSIZIN DERS SEÇİMİ YAPABİLECEKLERDİR.

NORMAL ÖĞRENİM SÜRESİ DIŞINDA (BİRİNCİ VE İKİNCİ SINIFI OKUMUŞ) OLAN ÖĞRENCİLER ÖNCELİKLE 02 - 06 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA DERS
SE
ÇİMLERİNİ YAPACAK VE BUNA GÖRE ÖDEMELERİ GEREKEN MİKTAR HESAPLANACAKTIR. HESAPLANAN MİKTAR 09 ŞUBAT 2015-11 ŞUBAT 2015 TARİHLERİ ARASINDA T.İŞ  BANKASI' NIN HERHANGİ BİR ŞUBESİNDEN ELDEN VEYA ELEKTRONİK ORTAMDA ÖDENECEK VE MAKBUZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM EDİLECEKTİR. DERS SEÇİMLERİNDEN SONRA KATKI PAYI 11 ŞUBAT 2015 GÜNÜ SAAT 17:30'A KADAR ÖDENMEMESİ HALİNDE DERS KAYIT İŞLEMİ YAPILMAMIŞ OLACAK VE ÖĞRENCİLİK HAKLARINDAN YARARLANILAMAYACAKTIR.

İNTERNETTEN DERS KAYDI İŞLEMLERİ
1-"http://www.trakya.edu.tr" adresinde bulunan "öğrenci" menüsü altında "
Öğrenci Bilgi Sistemi" ne girilerek veya "http://obs.trakya.edu.tr" internet adresinden doğrudan "Sisteme Giriş" ekranından yapılabilir.
2-"Şifre gerektiren işlemler için lütfen sisteme giriş yapınız " ibaresinin altında "Giriş" tuşuna basarak, açılan pencereye öğrenci no ve şifrenizi yazıp "Giriş" tuşuna basınız.
3-Kayıtlanma seçeneğinden "Kayıt Yenileme" işlemini seçiniz.
4-"Alabileceğim Dersler" onun altında "Seçtiğim Dersler" yer almaktadır. Eğer geçmiş yıllardan başarısız olduğunuz dersler var ise bu dersler "Seçtiğim Dersler" alanında önceden seçilmiş olarak gelecektir.
5-Yeni dönemde almak istediğiniz derslerin üzerine tıklayarak "+Seçtiğim Dersleri Ekle" tuşuna basarak tek tek ekleyiniz.
6-Alttan almakta olduğunuz ve yeni seçtiğiniz dersler "Seçtiğim Dersler" alanında yer alacaktır. Son kontrollerinizi yaptıktan sonra "Seçimlerimi Kaydet" tuşuna basarak ders seçme işlemini sonlandırabilirsiniz.
7-Danışmanınız bu sürece onay verinceye kadar, seçilmiş derslerinize değişiklik yapabilirsiniz.

AÇILAN SEÇMELİ DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ.
Bu içerik 29.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3085 kez okundu.