2015-2016 BAHAR YARIYILI TEK DERS SINAV TARİHLERİ

2015-2016 Akademik Yılı Bahar Dönemi Tek Ders Sınav Tarihleri Açıklanmıştır.

Türk Dili I ve II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve II, Yabancı Dil I ve II Derslerinin Tek Ders Sınavları Zorunlu Ortak Servis Dersleri Koordinatörlüğünce 21 Haziran 2016 Salı  Günü Saat 14:30 ’da  Edirne İl Merkezi Balkan Yerleşkesinde Bulunan Sağlık Bilimleri Fakültesi D305 nolu Salonunda yapılacaktır. Ayrıntılı Bilgi İçin ZOSD Koordinatörlüğü Web Sayfasına Bakınız.

Zorunlu Ortak Servis Derslerinin (Türk Dili I ve II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve II, Yabancı Dil I ve II) Dışında kalan diğer derslerin Tek Ders Sınavları 23 Haziran 2016 Perşembe Günü  Saat 14:00 'de Okulumuz B Blok B3 Nolu Salonunda yapılacaktır.

Tek Ders sınavına girecek öğrencilerimizin sınav günü Öğrenci İşleri Bürosuna uğrayarak Tek Ders Sınavı Dilekçesini doldurması gerekmektedir.

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesine Ulaşım için Bağlantıyı Kullanınız.

Bu içerik 08.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1703 kez okundu.