2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Takvimi Açıklanmıştır.

2016-2017 Akademik Yılı Bahar Dönemi Final Sınav Programı  Açıklanmıştır. Sınav Programına Web Sayfamızdaki Sınav Programları Bağlantısından veya Aşağıdaki Bağlantıdan Ulaşabilirsiniz.
Kapanan İkinci Öğretim Öğrencileri Birinci Öğretim programları ile Birlikte Sınava Gireceklerdir.

Sınav Gün ve Saatlerine Dikkat Ediniz.
Sınav Programında Zorunlu Nedenlerden Dolayı Yapılabilecek Değişiklikler için Duyuruları Takip Ediniz.

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu’nun 02.11.2016 Tarih ve 19 Sayılı Toplantısında alınan 06 nolu kararı gereği; 2016-2017 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Vize Sınavlarından başlamak üzereyapılacak tüm sınavlarda (Vize, Final, Bütünleme, Tek Ders ,Yaz Okulu vb.) tüm öğrencilerin cep telefonu ile sınav salonlarına girmeleri kesinlikle yasaklanmıştır.

Cep telefonu ile sınav salonlarına giren öğrenciler hakkında yasal işlem yapılacağı öğrencilerimize önemle duyurulur.

Keşan MYO Müdürlüğü
Final Sınav Programı
Bu içerik 01.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1564 kez okundu.