2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı

2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınav Programı Açıklanmıştır. Sınav Programına Web Sayfamızdaki Sınav Programları Bağlantısından veya Aşağıdaki Bağlantıdan Ulaşabilirsiniz.

İşyeri Eğitimi Dersi Bütünleme Sınavı: 13 Haziran 2019 Saat 13:30 'da öğrencilerimizin okulumuzda fiziki olarak katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Staj Dersi Bütünleme Sınavı: İşyeri uygulaması sırasında Final haftasına kadar doldurmuş olduğunuz “İşyeri Uygulama Eğitimi Rapor Dosyası” nı Trakya Kariyer Web sayfasındaki (www.trakyakariyer.org ) sisteme yüklemeniz gerekmekte olup hazırladığınız dosyanız üzerinden Sorumlu Öğretim Elemanının incelemesi sonucunda bu dersin Bütünleme notu belirlenecektir.

İşyeri Uygulaması Bütünleme Sınavı: İşyeri uygulaması sırasında dersin Sorumlu Öğretim Elamanının yaptığı/yapacağı işyeri ziyareti sırasında doldurulacak rapor sonucunda bu dersin Bütünleme notu belirlenecektir.

ZAI100 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. (4+0) ve ZTD100 Türk Dili (4+0) Sınavlarına 2017 yılında kayıtlanmış öğrencilerimizin girmesi gerekmektedir. Bu derslerin Bütünleme Sınavı 13 Haziran 2019 Saat 15:00 'de öğrencilerimizin okulumuzda fiziki olarak katılımı ile gerçekleştirilecektir.

ZAI102 Atatürk İlk. ve İnk. Tar. II (2+0) ve ZTD102 Türk Dili II (2+0) Sınavlarına 2016 yılı ve daha öncesi kayıtlanmış öğrencilerimizin girmesi gerekmektedir. Bu derslerin Bütünleme Sınavı 13 Haziran 2019 Saat 15:00 'de öğrencilerimizin okulumuzda fiziki olarak katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Sınav Gün ve Saatlerine Dikkat Ediniz.

Zorunlu nedenlerden dolayı sınav programlarında yapılabilecek değişiklikler için duyurular takip ediniz.

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu’nun 02.11.2016 Tarih ve 19 Sayılı Toplantısında alınan 06 nolu kararı gereği; 2016-2017 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Vize Sınavlarından başlamak üzereyapılacak tüm sınavlarda (Vize, Final, Bütünleme, Tek Ders ,Yaz Okulu vb.) tüm öğrencilerin cep telefonu ile sınav salonlarına girmeleri kesinlikle yasaklanmıştır.

Cep telefonu ile sınav salonlarına giren öğrenciler hakkında yasal işlem yapılacağı öğrencilerimize önemle duyurulur.

Keşan MYO Müdürlüğü

Bu içerik 31.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 730 kez okundu.