2018 AKADEMİK MEZUNİYET TÖRENİMİZ GERÇEKLEŞTİ

Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 29 .Dönem Akademik Mezuniyet Tören büyük bir coşku ile gerçekleşti.

11 Mayıs 2018 Cuma günü saat 17:30’da okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen törende 125 öğrencimiz kep giydi.

Törende ilk olarak okul birincileri; Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Yamur Can YILDIZ ve Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencisi Tolga UZUN öğrenciler adına konuşmalarını gerçekleştirdi. Ardından Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Süleyman KÖK’ ün konuşması yer aldı. Daha sonra Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sayın Osman Nuri HATİPOĞLU hocamız konuşmasının ardından,  Okulumuza Güvenlik Bürosu kazandıran Keşanlı Hayırsever işadamı Sayın Hüseyin YILDIRIM’a plaketlerini takdim etti.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve belgeleri, Keşan Kaymakamı Nuri ÖZDER, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Osman Nuri HATİPOĞLU, Keşan Belediye Başkanı Op.Dr.Mehmet ÖZCAN, Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Süleyman KÖK, Genel Sekreter Yardımcımız Ahmet SEZGİN, Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Dr.Öğr.Üyesi Tülay DEMİRALAY, İpsala Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi İpek HELVACIOĞLU,  Keşan Milli Eğitim Müdür İlhan SAZ, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kadir MUTAF, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Dr.Özcan ÇETİNKAYA, Su Ürünleri Bölüm Başkanımız Dr.Öğr.Üyesi Çiğdem GÜRSOY GAYGUSUZ, Veterinerlik Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Sevil ERDOĞAN, Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Dr.Öğr.Üyesi Murat TOPALOĞLU tarafından verildi.

Keşan Meslek Yüksekokulu Uygulama Anaokulumuz’dan mezun olan 15 öğrencimizde Anaokulu Müdürümüz Öğr.Gör.Özge Özkan KILIÇ ‘dan belgelerini aldılar.

Sonrasında Elektrik Programı öğrencileri Program Öğretim Elemanları Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr.Özcan ÇETİNKAYA, Öğr.Gör.Dr.Bahadır BEKAR ve Öğr.Gör Gönül PEKCAN’dan, Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencileri Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN, Öğr.Gör.Yılmaz NAZLIGÜL ve Öğr.Gör.Ömer Faruk SEL’den, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencileri Öğr.Gör Dr.Nursel TÜRKSOY, Öğr.Gör.Nasıf KOYUNCU, Öğr.Gör.Özgür ALTINEL’den, Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri Öğr.Gör.Özge ÖZKAN KILIÇ ve Öğr.Gör.Seda BEKTAŞ’dan, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı öğrencileri Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Mustafa GÜVENLİ ve Öğr.Gör.Murat KURU’dan, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri de Veterinerlik Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Sevil ERDOĞAN, Su Ürünleri Bölüm Başkanı Çiğdem GÜRSOY GAYGUSUZ ve Öğr.Gör Hatice AYYILDIZ’dan belgelerini aldılar.

Daha sonra 125 öğrencimiz okulumuzun en kıdemli hocası Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN nezaretinde meslek andını  okuyarak  keplerini havaya fırlattı.

Törenimiz Pilav ve ayran ikramımızla son buldu.

Ek Resimler
Bu içerik 14.05.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2221 kez okundu.