2021-2022 Güz Dönemi Final Sınav Takvimi

2021-2022 Güz Dönemi Final Sınav Programı Açıklanmıştır. Sınav Programına Web Sayfamızdaki Sınav Programları Bağlantısından veya Aşağıdaki Bağlantıdan Ulaşabilirsiniz.

Trakya Üniversitesi Senato'sunun almış olduğu karar gereği Yabancı Dil, Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersleri ile Üniversite Alandışı Havuz derslerinin final sınavları Uzaktan Çevrimiçi (Microsoft Teams programı ile online) olarak yapılacaktır. Bu dersler dışındaki tüm mesleki derslerin final sınavları okulumuz dersliklerinde yüz yüze yapılacaktır.

"Keşan Meslek Yüksek Okulu Final Sınav Programında dersin altında Salon numarası yazan dersler okulumuzda belirtilen salonlarda yüz yüze olarak, Uzaktan Çevrimiçi yazanlar ise Microsoft Teams Uygulaması üzerinden uzaktan çevrimiçi olarak yapılacaktır."

Uzaktan çevrimiçi olarak yapılacak sınavlarda; Dersin Sorumlu Öğretim Üyesi veya Öğretim Elemanı tarafından hazırlanmış Final Sınavı bu programda belirtilen gün ve saatlerde Microsoft Teams uygulamasında otomatik olarak aktif olacaktır. Sınavların başlama ve bitiş sürelerine dikkat edilmelidir. Öğrenci tarafından tamamlanmış olan sınava bir daha girilemez. Sınava girilecek bilgisayar, tablet veya telefonunuzun saatinin güncel olduğundan emin olunuz.

* ZTD101 Türk Dili I ve ZAİ101 Atatürk İlkeleri ve İnklap Tarihi I derslerinden 2016 ve önce girişli ve bu dersleri tekrar eden öğrencilerimiz sorumludur.


Zorunlu nedenlerden dolayı sınav programlarında yapılabilecek değişiklikler için duyurular takip ediniz.

Ek Dosyalar
Bu içerik 20.12.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1206 kez okundu.