2021-2022 GÜZ YARIYILI DERS KAYITLARI HAKKINDA

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

Meslek Yüksekokulumuz ders kayıtları  13 Eylül 2021 (08:30)-17 Eylül 2021 (17:30) tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Dersler 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacak ve yüzyüze olarak yapılacaktır.

Kayıt Yenileme İşlemleri için tıklayınız. (Yeni öğrencilerimiz için ilk şifre TC kimlik numaralarıdır)

2021 YKS sonucunda Meslek Yüksekokulumuz programlarına yeni kayıt yapan öğrencilerimiz ile  öğrenim süresini aşmayan öğrencilerimiz doğrudan Öğrenci Bilgi Sistemine girip ders seçimlerini yaparak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Öğrenim süresini aşan öğrencilerimiz ile yurt dışından öğrenci kabulü (kendi imkanı) ile öğrenim gören öğrencilerimizin  yukarıda belirtilen tarihler içinde kayıt yenileme işlemlerini yapabilmeleri için ilk önce öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini AKBANKın Türkiye'de ki herhangi bir şubesine öğrenci numaralarını belirterek elden veya internet bankacılığı ile (Ödeme yap - Kurum ödemeleri -Eğitim ödemeleri- Trakya Üniversitesi - öğrenci numarası ile) yatırmaları gerekmektedir. (Eğer öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretini yanlışlıkla farklı bir hesaba yatırmış ise, öğrenci bilgi sisteminde kayıt yenileme işlemi ile ilgili ekran açılmayacaktır.)

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

Bu içerik 13.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1086 kez okundu.