2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Eğitim Öğretim Süreçlerine İlişkin Duyuru

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Eğitim Öğretimi 27 Şubat Pazartesi Günü Başlayacaktır.
  • 1. Sınıf dersleri Uzaktan eğitim yolu ile MS Teams programı kullanılarak daha önce ilan edilen edilen ders programına uygun olarak çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.
  • 2. Sınıf dersleri 3+1 Eğitim programına göre İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamasına öğrencilerimizin daha önce tamamlayıp sözleşme imzaladıkları işletmelerde 27 Şubat 2023 pazartesi günü başlayacaklardır.
  • 2. Sınıf 3+1 Eğitim programına göre ZTD100 Türk Dili(4+0) ve ZAI100 Atatürk İlkerleri ve İnkılap Tarihi (4+0) dersleri planlandığı gibi Uzaktan eğitim yolu ile MS Teams programı kullanılarak daha önce ilan edilen edilen ders programına uygun olarak çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır.
  • 1. ve 2. Sınıfların tüm sınavları yüz yüze okulumuz salonlarında yapılacaktır.
Tüm soru ve sorunlarınız için aşağıdaki sınıf danışmanlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

Bu içerik 18.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1002 kez okundu.