2022 AKADEMİK MEZNİYET TÖRENİMİZ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 33. Dönem Akademik Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

10 Haziran 2022 Cuma günü saat 18:00’de okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen törende 105 öğrencimiz kep giydi.

Törende ilk olarak okul birincimiz; Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Vedat TÜRKMEN öğrenciler adına konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Okul Müdürümüz Doç.Dr. Süleyman KÖK’ ün konuşması yer aldı.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve belgeleri takdim edildi. Okul birincimiz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Vedat TÜRKMEN’e plaketi Keşan Belediye Başkan Vekili Mehmet Selim ARAS, okul ikincimiz Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Tuba ÖZEN’e plaketi Okul Müdürümüz Doç.Dr. Süleyman KÖK ve okul üçüncümüz Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Huriye Eda KAHVECİ’ye plaketi Müdür Yardımcımız Dr.Öğr.Üyesi Özcan ÇETİNKAYA tarafından verildi.

Sonrasında törene katılan 105 öğrenciye, program öğretim üyesi ve görevlileri tarafından belgeleri dağıtıldı.

Daha sonra mezun öğrencimiz okulumuzun en kıdemli hocası Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN nezaretinde meslek andını  okuyarak  keplerini havaya fırlattı.

Törenimiz lokma ikramı ile son buldu.

Bu içerik 14.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 771 kez okundu.