AKADEMİK MEZUNİYET TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Meslek Yüksekokulumuz 2023 Akademik Mezuniyet Töreni 15 Haziran 2023 Perşembe günü okulumuz bahçesinde saat 17:00’de gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz 34. Yıl Mezuniyetine 90 öğrencimiz katıldı.

Tören, Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Şeyma Nur BAKAY’ ın sunumuyla bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı  ile başladı. Okul birincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Zehra KOCAGÖZ’ ün tüm öğrenciler adına konuşmasının ardından, Okul Müdürümüz Doç.Dr.Süleyman KÖK hocamızın konuşması yer aldı. Sonrasında Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Metin AYDOĞDU hocamız konuşmalarını yaptılar.

Dereceye giren öğrencilerimize plaket ve belgeleri sırasıyla, Okul Birincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Zehra KOCAGÖZ’ e Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Metin AYDOĞDU, Okul İkincisi Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Ceren Nur BAĞATUR’ a Keşan Belediye Başkanımız Mustafa HELVACIOĞLU, Okul Üçüncümüz Turizm ve Otel İşletmeciliği programı öğrencisi Simge BAYRAM’ a  Okul Müdürümüz Doç.Dr.Süleyman KÖK tarafından takdim edildi.

Daha sonra Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerine belgeleri Program Öğretim Görevlileri Şerafettin ÇETİN, Yılmaz NAZLIGÜL ve  Ömer Faruk SEL hocalarımız tarafından;

Elektrik Programı öğrencilerine belgeleri Dr.Öğr.Üyesi Özcan ÇETİNKAYA, Dr.Öğr.Üyesi Bahadır BEKAR, Öğr.Gör. Mustafa GÜVENLİ tarafından;

Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerine belgeleri Program Öğretim Görevlileri, Özge ÖZKAN KILIÇ, Öğr.Gör.Dr.Seda BEKTAŞ, Öğr.Gör.Sümeyra KAPSIZ, Öğr.Gör.Gönül PEKCAN tarafından,

 

Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencilerine belgeleri Dr.Öğr.Üyesi Sevil ERDOĞAN, Dr.Öğr.Üyesi Çiğdem GÜRSOY GAYGUSUZ, Öğr.Gör.Hatice AYYILDIZ, Öğr.Gör.Hikmet TİTREK tarafından takdim edildi.

Belgelerini alan öğrenciler, okulumuz en kıdemli hocası Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN hocanın sunumuyla meslek andını söyleyip and içtiler ve keplerin havaya fırlattılar.

Tören pilav ve ayran ikramı  ve halaylar çekilerek son buldu. 

Ek Resimler
Bu içerik 19.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 464 kez okundu.