Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Uygulaması Duyurusu

İş Yeri Uygulama Eğitimine katılacak öğrenciler, iş yerlerini bularak en geç  12 Şubat 2024 Tarihine kadar İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşmesini onaylatıp, SGK'dan alacakları sağlık provizyonu belgesi ile birlikte sisteme yüklemek zorundadırlar. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular işleme alınmayacaktır.

2023-2024 Yılı Bahar Dönemi İşletmede Meseki Eğitim 19 Şubat 2024 - 7 Haziran 2024 Tarihleri arasında yapılacaktır.

Sağlık Provizyonu Belgesini almak için; www.turkiye.gov.tr e-devlet web uygulamasına giriş yaparak SGK Kurumu altında Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler kategorisindeki SPAS Müstehaklık Sorgulama(Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi) bağlantısını tıklayarak provizyon çıktısını alabilirsiniz.

İşyeri bulmak için https://www.yetenekkapisi.org/   https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ veya trakyakariyer.org web adreslerini takip edebilirsiniz!

2023-2024 Bahar Dönemi İşletmede Mesleki Eğitim Takvimi

12 Şubat 2024 mesai bitimine kadar

GNO 1,8'in üzerinde olan Öğrenciler İş yeri uygulaması yapacağı işletmeleri tespit ederek ekli listede atanan danışmanlarından ön onay alarak İşletmede Mesleki Eğitim Sözleşmesini onaylatıp, SGK'dan alacakları sağlık provizyonu belgesi ile birlikte sisteme yüklemek zorundadırlar.(Sistem Ocak Ayında Aktif Olacaktır)

12 Şubat 2024
16 Şubat 2024

Ders kayıt haftasında GNO'su 1,8'in üzerinde bulunan öğrenciler uygulamaya gidebilmeleri için İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM ve STAJ Derslerini Birlikte Seçmek Zorundadır.

19 Şubat 2024

İş Yeri Uygulaması Eğitimi Başlar
İşe başlama bildirim formu doldurulup işyerine imzalatılarak sisteme yüklenir.
(Sistem 19 Şubatta Aktif Olacak)

ARA SINAV

Yüksekokul tarafından belirlenen tarihlerde RAPORLARINI sunar ve denetlenirler.
Raporlarınızı MS Team Üzerinden danışmanınıza sunacaksınız!

7 Haziran 2024

İş Yeri Uygulaması Eğitimi Sona Erer

10 Haziran 2024
28 Haziran 2024

Final Sınavı için öğrenci Raporu ile birlikte ilan edilen sınav saatinde hazır olur. Yapılan Rapor Denetimi ve Sözlü Sınav Ardından Notu verilir.

Ayrıntılı bilgi ve gerekli dosyalar için 3+1 İşyeri Uygulaması Sayfasına bakınız.

Bu içerik 27.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 546 kez okundu.