"BİR EL BİN TEBESSÜM" PROJESİ SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Meslek Yüksekokulumuzun 17 öğrencisi  tarafından oluşturulan  “BİR EL BİN TEBESSÜM” isimli proje ekibi, Proje Danışmanı Elektrik Programı Öğr.Gör.Bahadır BEKAR, Proje Yürütücüleri Otomotiv Teknolojisi II. Sınıf öğrencisi Onur ERDOĞAN ve Çocuk Gelişimi Programı I.sınıf öğrencisi Minel MERİÇ;  Çanakkale’de yaşanan deprem nedeniyle oluşturulan sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 Mart 2017 günü  Ayvacık İlçesi Yukarıköy İlköğretim okuluna yapılan ziyaretleri sonrasında; orada yaşananları ve depremi yaşayan minik öğrencilerle yaptıkları etkinlikleri, proje sonrasında duydukları hazzı öğrenci arkadaşları ile paylaştılar ve daha sonra gerçekleştirecekleri yeni projeler için katılım-başvuru formları doldurdular.

Bu içerik 17.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 876 kez okundu.