ÇOCUK GELİŞİMİ ÖĞRENCİLERİ "BESLENME GÜNÜ" ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Gelişimi Programı II. Sınıf öğrencileri, Öğretim Görevlisi Sümeyra KAPSIZ tarafında verilen  “Çocuk Beslenmesi”  dersi uygulamasında, Uygulama Anaokulundaki minik öğrencilere beslenme günü etkinlikleri çerçevesinde  “sağlıklı ve çocukların gelişim özelliklerine uygun tabaklar hazırlayıp, tabaktaki yiyecekler hakkında bilgi vererek bir sunum” gerçekleştirdiler. Uygulama Anaokulu öğrencilerinin çok dikkatini çeken sunum tabakları,  çocukların daha önce yemedikleri yemekleri eğlenceli tabaklar sayesinde zevkle yedikleri gözlendi. Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ve Uygulama Anaokulu öğrencileri,  18.12.2023 pazartesi günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen beslenme gününde birlikte çok eğlenceli saatler geçirdiler.

Bu içerik 18.12.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 184 kez okundu.