FARABİ BİRİM VE BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİMİZ'E TOPLANTI

Trakya Üniversitesi Dış İlişkiler Birimi tarafından "Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı ile ilgili Yüksekokulumuz Farabi Birim ve Bölüm Koordinatörlerimize 23 Aralık 2014 Salı günü Saat 14:30'da bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Toplantıya; Birim Koordinatörümüz Yrd.Doç.Dr.Çiğdem GÜRSOY GAYGUSUZ, Elektrik Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Özcan ÇETİNKAYA, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Mustafa GÜVENLİ, Otomotiv Teknolojisi Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Şerafettin ÇETİN, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Nasıf KOYUNCU, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Hatice AYYILDIZ katıldı.
Bu içerik 23.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 840 kez okundu.