GAZDAŞ YETKİLİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Trakya Bölgesi Doğal Gaz Dağıtım Şirketi (GAZDAŞ) ve Trakya Üniversitesi Rektörlüğü arasında yapılması planlanan eğitim-öğretim protokolü kapsamında Gazdaş Trakya Bölge Sorumlusu Tamer AKASLAN, Edirne Sorumlusu Cumhur PEKDEMİR ve Teknik Emniyet ve İş Geliştirme Sorumlusu Serkan UÇAR Okulumuzu ve Gaz Tesisatı ve Teknolojisi Programımızı 16 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 11:00'de ziyaret etti.
Protokol kapsamında öğrencilerin sahada çalışmaları, stajlarını yapmaları ve atölye'de ihtiyaç duyulan bazı malzemelerin temini hakkında Okul Müdürümüz Yrd.Doç.Dr.Süleyman KÖK, Müdür Yardımcımız  Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Mustafa GÜVENLİ ve Öğretim Elemanı Murat GENÇER ile birlikte bilgi alışverişinde bulunuldu.
Bu içerik 16.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 852 kez okundu.