Gençler İçin Yepyeni Bir Uygulama: Halkbank Kampüste Temassız Ödeme

Resim


Kartınızı teslim almadan önce HALKBANK Mobil Uygulamasını İndirmeniz Gerekmektedir!


Trakya Üniversitesi gençler için kampüste temassız ve dijital ödeme uygulamasına geçiyor.

Trakya Üniversitesi, Türkiye’de pek çok üniversitenin kullandığı dijital ödeme sistemlerinden biri olan Halkbank Kampüste hizmeti ile kampüs yaşamına yönelik teknolojik gelişmelere bir yenisini ekliyor. Akademik ve idari personeli ile öğrencilerine kampüs içinde daha hızlı ve verimli hizmet alabilme olanağı sunan mobil uygulama özel avantajlardan da faydalanabilme fırsatı sunacak. En önemli özellik ise artık temassız ödeme kolaylığı.

Mobil uygulama içindeki karekod ile kampüs içerisindeki yemekhane, kafeler, kantin, sosyal tesisler gibi noktalarda tüm ödemeler artık tek bir uygulamadan yapılabilecek.

Trakya Üniversitesi yemekhanelerindeki menüler hakkında bilgi edinme, doluluk oranlarını takip etme, rezervasyon yapabilme gibi olanaklarla birlikte sağlık, kültür, spor ve sanat ile ilgili içerikler, etkinlikler, duyurular, kampüs içi anlık bildirimler de bu uygulama içinde yer alıyor.

Sunulan özel avantajlar arasında; kampüs dışında çeşitli markalara yönelik özel indirimlerin yanında kampüs içerisinde kantin gibi sosyal tesislerde de indirim olanaklarının bulunması, uygulamada biriken puanların yemekhane, kantin, kafeler gibi noktalarda kullanılabilmesi bulunuyor.


Önemli Not: Uygulamaya Halkbank Kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.

Google Play
                               
App Store 
 
Bu içerik 02.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 261 kez okundu.