HEDEFLERİNE ULAŞMAK İÇİN AYRILDIĞI OKULUNU MİLYONER OLARAK ZİYARET ETTİ

Keşan Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında okurken, hedeflerinin  peşinden Amerika'ya giden ve ünlülerin uğrak yeri haline gelen açtığı işletmelerle yılık geliri 10 milyon doları bulan Zeynel ERDEM, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilere başarı hikayesini anlattı.
Hedeflerini gerçekleştirmek için cebinde 200 dolar ile Amerika'ya giden ve 20 yıl aradan sonra yıllık kazancının 10 milyon dolara ulaştığını,  2 pantalon ve 2 gömlek ile yola çıktığı uçağı bu gün alabilecek durumda olduğunu, Keşan Meslek Yüksekokulunda öğrenci olduğu yıllarda 3 yıldızlı bir otelde okul sonrası çalışarak pasaport  parasını biriktirebildiğini, En ucuz dil okullarına giderek vize talebinde bulunduğu halde vize başvurusunun kabul edilmesiyle havalara uçtuğunu, ailesinin Amerika'ya gitmesine izin vermediğini ama hayallerini gerçekleştirmek için kararlı olduğunu, Okuldaki hocalarının çok değerli olduğunu ve ona bu yolda destek olduklarını, Amerika'ya ilk gittiği yıl çeşitli yerlerde çalıştıktan sonra 785 bin dolar borçlanarak ilk işyerini açtığını şu anda 400'ü aşkın kişinin çalıştığı birçok işletmesinin olduğunu dile getiren Zeynel ERDEM, öğrencilere "eğitimsiz hiç bir şey olmaz, yabancı bir dil bilmek çok önemli, hayatınızı boşa geçirmeyin, içinizde korku olmasın, eğer korku olursa atılım yapamazsınız" şeklinde öğütlerde bulundu.
Bu içerik 08.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 812 kez okundu.