İDARİ PERSONELİMİZLE YIL SONU MOTİVASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİK

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr.Süleyman KÖK tarafından, Müdür Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Özcan ÇETİNKAYA ve Öğr.GÖr.Mustafa GÜVENLİ' nin de katılımlarıyla İdari Personelimiz ile yıl sonu motivasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Müdürümüz Doç.Dr.Süleyma KÖK, personelin çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, sırasıyla  Müdür Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Özcan ÇETİNKAYA, Öğr.Gör.Mustafa GÜVENLİ, Yüksekokul Sekreteri Ürküş EREN, Bilgisayar İşletmeni Sabri İŞKAN, Teknisyen Sevdali ESMEYAR, Teknisyen Kadir FİDAN, Bilgisayar İşletmeni Selda GÜRKAN, Bilgisayar İşletmeni Ebru GÖL, Bilgisayar İşletmeni Taner ESKİCİ, Yardımcı Hİzmekleri Turhan TURNA, Tahsin KIRBAŞ, Selin AYDOĞMUŞ, Koruma ve GÜvenlik Görevlileri Uğur BÜYÜKENGİN ve Güray TUTAK' a Teşekkür Belgelerini takdim etti ve idari personelin yeni yılda da artan performansla çalışmalarını sürdürmeleri temennisinde bulundu.
Bu içerik 23.12.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 326 kez okundu.