İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ "Üniversite Tanıtım Günleri"ne KATILDIK

Keşan Milli Eğitim Müdürlüğünün, Keşan Hersekzade Ahmet Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesinde 25.11.2021 tarihinde düzenlediği "Üniversite Tanıtım Günleri"ne katıldık. Meslek Yüksekokuluzu temsilen Turizm ve Otel İşletmeciği Programı Öğr.Gör.Özgür ALTINEL, Gaz ve Tesisiatı Teknolojisi Programı Öğr.Gör.Murat GENÇER, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğr.Gör.Hikmet TİTREK katılarak okulumuz ve bölümlerimiz hakkında tanıtımları gerçekleştirmişlerdir.  Milli Eğitim Müdürü İlhan SAZ tarafından hocalarımıza katılımlarından dolayı plaket takdim edilmiştir. Milli Eğitim Müdürümüz İlhan SAZ' a bu etkinliğe okulumuzu davetinden ve plaketlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Bu içerik 25.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 334 kez okundu.