İşletmede Mesleki Eğitim gören Öğrencilerimizin Dikkatine

İşletmede Mesleki Eğitim 9 Haziran 2023 Cuma günü tamamlanmaktadır. İşletmede Mesleki Eğitim süresince doldurulan Staj Rapor dosyası fiziki veya dijital ortamda elden veya posta/kargo yoluyla İşletmede Mesleki Eğitim dersi sorumlu Öğretim Elemanına eksiksiz bir şekilde 16 Haziran 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar teslim etmeniz gerekmektedir.

Ayrıca aşağıdaki belgeleri işyeri onaylı ve ıslak imzalı olarak eksiksiz bir şekilde 16 Haziran 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar danışmanlarınıza teslim etmeniz gerekmektedir.

Belgeleri elden ya da final sınavlarının online yapılacak olması nedeniyle kargo/posta yoluyla İşletmede Mesleki Eğitim dersi danışmanlarınıza ulaştırabilirsiniz.

Kargo/posta yoluyla göndermeyi tercih eden öğrencilerin kargo/posta masrafları ve kargo/posta sorumluluğu kendilerine ait olacak şekilde danışmanları adına okul adresine göndermeleri gerekmektedir.
Bu içerik 29.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1334 kez okundu.