KARİYER GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine yönelik Kariyer Günleri kapsamında 25.04.2019 tarihinde  "Meslek Yüksekokulları için Kariyer Planları" isimli konferans düzenlendi.
Verilen konferansta, NRC Mühendislik sahibi Makine Mühendisi Nurettin ÖZMEN, öğrencilerimize başarı hikayesini, mesleki bilgi ve birikimlerini aktararak hayata karşı bakış açılarını geliştirirken kariyer planlamalarına yardımcı olmak adına yararlı bilgiler paylaştı.
Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr.Süleyman KÖK, Kariyer Günleri etkinlikleri ile ülkemizin iş insanları ve meslek sahipleri ile öğrenciler bir araya geldiğini, öğrencilerin öz güvenini arttırırken, farklı sektörler hakkında fikir sahibi olduklarını, kariyer kaygılarını azaltarak çalışma koşulları ve ilgi duydukları meslekler hakkında bilgi almaları amaçlandığını ifade etti.
Bu içerik 30.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1046 kez okundu.