KEŞAN BELEDİYESİ SAHİPSİZ SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIMEVİ AÇILIŞ ETKİNLİKLERİNE KATILDIK

 

Keşan Belediyesi, Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve KE-HAYKO (Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği) işbirliği ile

2-3-4 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen, 1. Trakya Pet Fest  Trakya’nın en büyük ve en kapsamlı  “Keşan Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi”, Pati Park ve KE-HAYKO Hayvan Parkı'nın açılışına Meslek Yüksekokulumuz Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencileri ile birlikte katıldık.

Meslek Yüksekokulumuz Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğretim Görevlisi Veteriner Hikmet TİTREK,  Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi’ nin yapım aşamalarından bu yana Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ile birlikte çalışmalarını sürdürmüş ve Trakya Pet Fest organizasyonunda bizzat yer almıştır. Hocamız, Festivalin 1. gününde gerçekleştirilen “Patili Dostlar  Güzellik Yarışması”nda da jüri üyeliği yapmıştır. Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencilerimiz, Müdürümüz Doç.Dr. Süleyman KÖK, Öğr.Gör. Hikmet TİTREK. Öğr.Gör. Hatice AYYILDIZ ve Yüksekokul Sekreteri Ürküş EREN’ in katkıları ile hazırladıkları “Hatıra Panosu” ile festivale eşlik etmişlerdir. Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğr.Gör. Hatice AYYILDIZ’ ın “Biyoçeşitlilik Mirasımız Yerli Evcil Hayvan Genetik Kaynaklarımız” konulu poster ile katıldığı etkinliğe Yüksekokul Sekreterimiz Ürküş EREN’ de “Hayvan Sevgisi” konulu karakalem resim sergisi ile katılmıştır.

1.Trakya Pet Fest  etkinliğine Meslek Yüksekokulumuz Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğretim Görevlilerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte katılmamız nedeniyle Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU, Öğr.Gör. Hikmet TİTREK, Öğr.Gör. Hatice AYYILDIZ ve Yüksekokul Sekreteri Ürküş EREN’ e katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim etmiştir. Ayrıca katılan tüm öğrencilerimize sabah kahvaltısı ve hediye paketi dağıtılmıştır.

TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa ŞENTOP, Edirne Valisi Ekrem CANALP, Keşan Kaymakam Vekili İpsala Kaymakamı Ekrem GÜNGÖR, TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma AKSAL, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Hayvan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa YEL ve çok sayıda hayvan sever yetişkin ve çocukların can dostları ile birlikte katıldıkları Keşan Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi açılış töreninde de Müdürümüz Doç.Dr. Süleyman KÖK hocamıza TBMM Başkanı Prof.Dr. Mustafa ŞENTOP hocamız tarafında Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğü adına plaket takdim edilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencilerimize büyük ve güzel bir uygulama alanı kazandıran,  Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU ve Veteriner İşleri Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz

Ek Dosyalar
Ek Resimler
Bu içerik 05.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 203 kez okundu.