KEŞAN TİCARET VE SANAYİ ODASI GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler İcra Komitesi Üyeleri Serkan ŞEN, Berkay USLU, Gökhan AKDAŞ ve Akreditasyon Sorumlusu Kadircan TUNÇ, 30.04.2019 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler.
Müdür Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Özcan ÇETİNKAYA, Öğr.Gör Mustafa GÜVENLİ, Yüksekokul Sekreteri Ürküş EREN ve Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programı Öğr.Gör.Murat GENÇER' in bulunduğu toplantıda; önümüzdeki dönemde öğrenci konseylerinin oluşturularak Keşan Ticaret ve Sanayi Odasına, Okulumuzu temsilen 3 öğrencinin gönderilmesi  ve KTSO ile okulumuz arasında  ilişkilerin devam etmesi, ayrıca okulumuzun 3+1 eğitim sistemine geçmiş olması nedeniyle de bir çok öğrencimizin 4. dönemde sahada KTSO üyelerinin işyerlerinde staj göreceği konuları görüşüldü.
Bu içerik 03.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 488 kez okundu.