MESLEK YÜKSEKOKUL SEKRETERLERİ İÇ KONTROL TOPLANTISI İÇİN KEŞAN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA BULUŞTU

Trakya Üniversitesi Rektörümüz Prof.Dr.Sayın Erhan TABAKOĞLU hocamızın görevlendirmeleri ile Meslek Yüksekokulları Sekreterlerinden oluşan, Meslek Yüksekokulları İç Kontrol Çalışma Grubu, 18.10.2019 tarihinde Keşan Meslek Yüksekokulunda çalışmalarına başladı.
Meslek Yüksekokulları Sekreterleri; Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  Yüksekokul Sekreteri Nilay UÇAK'ın  Başkanlığında, Üyeler Arda Meslek Yüksekokulu   Yüksekokul Sekreteri Servet SÜT,   Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Erdal CANBAY,  Edirne Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Mehmet PERDAHLIYAN,  Havsa Meslek Yüksekokulu   Yüksekokul Sekreteri Mehmet ALTINTAŞ,  İpsala Meslek Yüksekokulu   Yüksekokul Sekreteri Kadriye YILSAY,e  Keşan Meslek Yüksekokulu   Yüksekokul Sekreteri Ürküş EREN,  Tunca Meslek Yüksekokulu   Yüksekokul Sekreteri Serpil KORKMAZ  ve  Uzunköprü Meslek Yüksekokulu  Yüksekokul Sekreteri Yücel ALBAYRAK 'tan oluşan çalışma grubu, iş süreçlerinin belirlenmesi, süreçlere ait risklerin ve bu risklerin önlenmesine yönelik eylemlerin tespit edilmesi ile ilgili çalışmaların etkin bir şekilde gerçekleşebilmesi için çalışmalarını Keşan Meslek Yüksekokulunda gün boyu sürdürdü.
Keşan Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Uygulama alanında Müdür Vekili Öğr.Gör.Mustafa GÜVENLİ' nin katılımı ve  Program Koordinatörü Öğr.Gör.Nasıf KOYUNCU' nun nezaretinde öğrencilerin sunumu ile öğle yemeklerini yiyen Yüksekokul Sekreterleri, öğlen arası okul bahçesinde çaylarını yudumladıklan sonra çalışmalarına devam etti.

Bu içerik 18.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 388 kez okundu.