Meslek Yüksekokulumuz 1. sınıf Öğrencileri için Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz'a 2018-2019 Eğitim öğretim yılında yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz için oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir.
Program çerçevesinde, 28.09.2018 Cuma günü Edirne'ye gezi düzenlenmiş ve öğrencilerimize Rektörlük birimleri, Karağaç Yerleşkesi, Lozan Anıtı, Sağlık Müzesi ve Edirne'nin tarihi yerleri tanıtılmıştır.
02.10.2018 Salı günü saat 13:30'da Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda, Okul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Süleyman KÖK'ün açılış konuşması ile başlayan oryantasyon programımız, Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Özcan ÇETİNKAYA'nın, Üniversitesinin Tanıtımı,  Okulumuz ve çalışanlarının tanıtılmasına ilişkin bilgilendirme sunumu ile son bulmuştur.
Bu içerik 03.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1797 kez okundu.