MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ 1.SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON PROGRAMI YAPILDI

Meslek Yüksekokulumuza 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde yerleşen I.sınıf öğrencilerimize 21.09.2017 Perşembe günü saat 10:00’da Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonunda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Programın sunumu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Dr.Özcan ÇETİNKAYA tarafından gerçekleştirildi.

-Müdür/MüdürYardımcıları, Öğretim Elemanları, Yüksekokul Sekreteri  ve idari personel ile okulumuzun fiziki, sportif ve sosyal alanları tanıtıldı.

-Akademik takvim ve sınav sistemi hakkında ve Danışman Öğretim Elemanı görevlendirmeleri ile ilgili bilgi verildi.

-Üniversite ve Edirne'nin tanıtım cd.si izletildi.

Ayrıca, 25.09.2017 Pazartesi günü I. Sınıf öğrencilerimize Edirne’nin tanıtımı ile ilgili gezi düzenlenerek, Karaağaç, Külliye, Kırıkpınar alanı, Şükrüpaşa anıtı ve Balkan Yerleşkesi gezilerek Edirne'nin tanıtımı gerçekleştirildi.

Bu içerik 25.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 853 kez okundu.