MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ PROGRAMLARI KEŞAN'DA Kİ ÇEŞİTLİ LİSELERDE TANITILDI

Meslek Yüksekokulumuzda bulunan Elektrik, Otomotiv Teknolojisi, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Çocuk Gelişimi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi  ile  Laborant ve Veteriner Sağlık Programları, Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak lise son sınıf öğrencilerine tanıtıldı.

Programlara ilişkin tanıtım sunumları ;  Elektrik Programında  Öğr.Gör.Dr Bahadır BEKAR, Otomotiv Teknolojisi Programında Öğr.Gör.Ömer Faruk SEL, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında Öğr.Gör.Özgür ALTINEL, Çocuk Gelişimi Programında Seda BEKTAŞ, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi Programında Öğr.Gör.Mustafa GÜVENLİ, Laborant ve Veteriner Sağlık Programında Öğr.Gör.Hatice AYYILDIZ hocalarımız tarafından gerçekleştirildi.

Keşan’da ki çeşitli  liselerde gerçekleştirilen sunumlar, Yükseköğretim Kurumları Sınavlarına katılacak lise son sınıf öğrencileri tarafından ilgi ile izlendi.

Bu içerik 05.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 666 kez okundu.