ÖĞRENCİLERİMİZE "BİTKİSEL GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNDE KULLANILAN ENSTRÜMANLAR" KONULU SEMİNER VERİLDİ

Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine 18.12.2019 Çarşamba günü Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Necmi BEŞER tarafından "Bitkisel Gıda Ürünleri Üretiminde Kullanılan Genetik Enstrümanlar: GDO' lu Tohum ile Islah Edilmiş Hibrit Tohum Arası Fark Nedir?" konulu seminer verildi. Öğrencilerin yoğun bir ilgi ile dinledikleri seminer sonunda soru cevaplara geçildi. Okul Müdürü Doç.Dr.Süleyman KÖK,ün çiçek takdimi ile program sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 18.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 300 kez okundu.