ÖĞRETİM GÖREVLİSİ NASIF KOYUNCU TRAMEP KAPSAMINDA PARİS'TE TEKNİK GEZİYE KATILDI

Okulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi Nasıf KOYUNCU,Tramep "Trakya Bölgesindeki Yiyecek İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması" projesi kapsamında 05.08.2015-08.08.2015 tarihleri arasında Paris'e düzenlenen Teknik  Geziye katılmıştır.  Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi ortak projesi kapsamında Paris'e düzenlenen teknik gezide; Le Cordon Bleu aşçılık okulu ziyaret edilerek derslerde uygulamalı ve teorik eğitim hakkında bilgi alınmıştır. Fransız peynirleri hakkında yerel bir işletmede incelemeler ve tadımlar gerçekleştirilmiştir.  Üzüm üreticileri ve işletmelerde incelemeler yapılmıştır. Teknik geziye Öğretim Görevlimiz Nasıf KOYUNCU ile birlikte Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Burçin HATİPOĞLU, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali ÇAKIR, Gülay ÇAKIR, Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Murat ÖZ, Gülsel ÇİFTÇİ katılmışlardır.
Bu içerik 16.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 980 kez okundu.