OKULUMUZDA 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ORYANTASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Okulumuz 1. Sınıf öğrencilerine yönelik 25.09.2019 Çarşamba günü saat 11:30’da Oryantasyon Eğitimi gerçekleştirildi. Keşan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, şehit ve gaziler ile eğitime emeği geçen Türk büyükleri adına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı ile başladı. Trakya Üniversitesi tanıtım sunumunun izlenmesinin ardından Okul Müdürümüz Doç Dr.Süleyman KÖK selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Müdürümüz konuşmasında öğrencilere "Hoş geldiniz" diyerek okul ve okul idaresi (Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul Sekreteri) hakkında bilgiler verdi. Okulun akademik işleyişi ve sosyal alanları hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu, ayrıca Keşan'ın geneliyle ilgili olarak da öğrencilere bilgiler verdi. Son olarak, Keşan Meslek Yüksekokulu’nu kazanan tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatlarının başarılı geçmesini diledi. Program, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özcan Çetinkaya'nın oryantasyon sunumu ile devam etti. Sunumda, tüm akademik ve idari personelin tanıtımı, okulun fiziki alanlarının tanıtımı, eğitim öğretim ile ilgili genel bilgilendirmelerin ardından Danışman hocaları öğrencilere tanıtıldı. Öğrencilere, “ Sizlerin kendinizi evinizde gibi hissetmeniz için elimizden geleni yapacağız, tüm sıkıntılarınızı bizimle paylaşınız, kapımız siz öğrencilerimize her zaman açıktır.” denilerek oryantasyon eğitimimiz son buldu.
Ayrıca Oryantasyon programı çerçevesinde, Rektörlük birimleri ile Edirne'nin tarihi yerlerinin tanıtılması amacıla,
Rektörümüz Prof.Dr. Sayın Erhan TABAKOĞLU' nun davetlisi olarak birici sınıf öğrencilerimize Edirne gezisi düzenlendi.

Bu içerik 26.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 421 kez okundu.