Otomotiv Teknolojisi ve Çocuk Gelişimi Programları Öğretim Görevlisi Alımı Ön Değerlendirmesi

Trakya Üniversitesi Keşan Meslek Yüksekokulu’nun Çocuk Gelişimi Programı ve Otomotiv Teknolojisi Programı “Öğretim Görevlisi” kadrosuna müracaat eden adayların Yükseköğretim Kanununun “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”  10. Madde uyarınca ön değerlendirmeleri aşağıdaki şekilde yapılmıştır.  İlgili yönetmelik gereğince genel ve özel başvuru koşullarını sağlayamayan adayların açıklamaları ile puanları yazılı adayların sınav tarih ve saatleri aşağıda belirtilmiştir.

Bu duyuru ilgili Yönetmelik uyarınca resmi tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca sınava davet yazısı gönderilmeyecektir.

Ön Değerlendirme sonuçlarına aşağıdaki ek dosyalardan ulaşabilirsiniz.
Bu içerik 10.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1929 kez okundu.