TRAMEP Çalıştay Günü Etkinliği Yapıldı

          Boğaziçi Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi işbirliğinde, Avrupa Birliği ve T.C. Çalışma Bakanlığı destekli turizm sektöründe işgücünü geliştirmeye yönelik “Trakya Bölgesindeki Yiyecek İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması” başlıklı, proje kapsamında Okulumuz Konferans Salonunda 16 Nisan 2015 tarihinde saat 14:00’de "Coğrafi İşaretlerin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkıları " konulu çalıştay yapıldı.
        Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hüseyin SARIOĞLU ve  Çalıştay için Keşan'a gelen konuklara Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanlığınca  yerel bir işletmede "Keşan Satır Et" ikramında bulunuldu.
          Etkinlikte açılış konuşmasını ve selamlamayı Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Hüseyin SARIOĞLU, Proje ile bilgilendirme konuşmasını Kırklareli Üniversitesi Öğr.Gör.Ali ÇAKIR  yaptı. Daha sonra Türk Patent Enstitüsünden Uzmanı  Ceren TURGUT "Coğrafi İşaretler" konusunda sunum yaptı.  Metro Toptancı Market, Meyve ve Sebze Kategori Müdürü Birol ULUŞAN' ın  "Coğrafi İşaretli Ürünler ve Metro" konusunda  ki sunumunun ardından Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Genetik ve Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Süleyman KÖK "Keşan'ın Coğrafi İşareti Keşan Satır Et" konusunda sunumunu gerçekleştirdi. Programın sonunda Le Meridien İstanbul Etiler Head Chef Erol SARIDOĞAN "Yiyecek İçecek Sektöründe Kariyer Fırsatları konusunda uygulamalı bilgilendirme ve sunum yaptı.
           Program sonunda katılımcılara teşekkür ve katılım belgeleri Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Selahaddin UYULGAN, Keşan Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlileri Nasıf KOYUNCU, Özgür ALTINEL ve Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin ÇAKMAK tarafından  verildi. 
          Tramep proje sorumlularından Nezih YALABIK teşekkür ve kapanış konuşmasını yaptı. Programdan sonra Le Meridien İstanbul İnsan Kaynakları görevlilerince öğrencilerimize çalışma ve staj imkanları ile ilgili bilgi verilip önkayıt yapıldı. Metro marketler tarafından çalıştaydaki tüm katılımcılara ve dinleyicilere Coğrafi İşaretli "Gümüşhane Dut Kömesi (PİKOLA)" dağıtıldı.
          Konferans Salonu Fuaye alanında konuklara ikramın ardından program sona erdi.
Ek Resimler
Bu içerik 17.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1856 kez okundu.