TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ 2013 YILI MEZUNLARI BULUŞTU

Meslek Yüksekokulumuz 2013 Turizm ve Otel İşletmeciliği II. Öğretim Mezun öğrencileri, 30 Nisan 2023 Pazar günü Keşan Meslek Yüksekokulu bahçesinde buluştu.
Okulumuzdan mezun oldukları yıl, 10 yıl sonra buluşmak üzere ayrılan öğrenciler, 30 Nisan Pazar günü bir araya geldiler. Okul Bahçesinde kahvaltı ile başlanılan günde, Müdür Doç.Dr.Süleyman KÖK, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Koordinatörü Öğr.Gör.Nasıf KOYUNCU'nun konuşmalarının ardından öğrencilerin duygu ve düşüncelerine yer verildi.
Daha sonra halaylar çekildi, şarkılar söylendi. Voleybol maçı yapıldı, hıdırellez ateşi yakıldı. Mutlu bir günün ardından bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi, tüm programların birleşerek mezunlar günü yapılması temennileri ile mezun öğrenciler uğurlandı.

Bu içerik 05.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 328 kez okundu.