TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ ÖĞRENCİLERİNE BULGARİSTANDA STAJ VE KARİYER KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPILDI

Bulgaristan Sol Nesebar by Melia, Melia Sunny Beach, Sol Luna ve Melia Grand Hermitage oteller grubu yetkililerinden yönetici Milen Stoyanov, F&B müdürü Sedat Karani, yönetici asistanları Özlem Fikret ve Kader Erkin, staj imkanlarından bahsetmek ve kariyer fırsatları sunmak amacıyla 15 Aralık Cuma günü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimiz ile buluşmuştur.

Program Koordinatörü Öğr.Gör.Nasıf KOYUNCU ve Öğr.Gör.Özgür ALTINEL önderliğinde ve öğrencilerimizin büyük ilgi ve alakası ile gerçekleştirilen sunumda; Yetkililer, staj ve kariyer fırsatlarından bahsederek bilgiler vermişlerdir.

Bu içerik 11.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 102 kez okundu.