TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİNDEN 2 ALTIN 2 GÜMÜŞ 1 BRONZ MADALYA

Meslek Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlileri Nasıf KOYUNCU, Nursel TÜRKSOY, Özgür ALTINEL ve öğrecileri Kırklareli Üniversitesi Rektörlük alanında 12 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenen Trakya Gastronomi Festivali Yemek Yarışmasına katıldılar.
         Boğaziçi Üniversitesi, Kırıklareli Üniversitesi, Avrupa Birliği ve T.C.Çalışma Bakanlığı destekli "Trakya Bölgesindeki Yiyecek İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması(TRAMEP)" projesi kapsamında düzenlenen Trakya Gastronomi Festivali  Yemek Yarışmasında Üniversite Kategorisinde Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencilerimiz Didem AYDIN ve Vildan BAŞ Altın Madalya, Serdar ÇINAR ve Bahadır ÇAPKIN Gümüş Madalya ve Elin KURT' da Bronz Madalya aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.
Bu içerik 15.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1231 kez okundu.