TÜRKİYE VE AVRUPA PATENT VEKİLİ Doç.Dr.Senem KAYAHAN Meslek Yüksekokumuzda Konferans verdi.

Kamu- Üniversite-Sanayi İşbirliği faaliyetleri kapsamında ilimiz sanayicileri, Trakya Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrenciler, kamu kurum ve kuruluş görevlileri ile STK’lara yönelik 8 Ekim 2019 Salı günü Saat 14:30’da Okulumuz Konferans Salonunda “Fikri Sınai Mülkiyet Hakları (Patent, Marka, Coğrafi İşaret) ile fikri mülkiyetin üniversiteler ve özellikle KOBİ’ ler için neden önem arz ettiği konularında bilgilendirmelerde bulunulan toplantıya; Keşan STK başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğretim üyeleri  ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış Konuşmasını Okul Müdürümüz  Doç.Dr.Süleyman KÖK gerçekleştirdi. Daha sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi ve Türk Patent Enstitüsü/Patent Yönlendirme Komitesi Üyesi Doç.Dr.Oğuzhan ERDEM’ in konuşmasının ardından Türkiye ve Avrupa Patent Vekili Doç.Dr.Senem KAYAHAN sunumunu gerçekleştirdi. Büyük bir ilgi ile izlenen sunum sonunda Keşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Süleyman KÖK, Doç.Dr.Senem KAYAHAN’ a teşekkürlerini sunarak çiçek ve plaket hediye etti.

Bu içerik 09.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 683 kez okundu.