YÜKSEKOKUL SEKRETERİMİZ ÜRKÜŞ EREN "HAYVAN SEVGİSİ" TEMALI KARAKALEM RESİM SERGİSİNİ KEŞAN BELEDİYESİ 1.TRAKYA PET FEST' DE AÇTI

Melek Yüksekokulumuz Yüksekokul Sekreteri Ürküş EREN, 2-3-4 Ekim 2021 tarihlerinde Keşan Belediyesince açılan "Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi" etkinlikleri "1. TRAKYA PET FEST" çerçevesinde kendisinin  "Hayvan Sevgisi" konulu 1. Karakalem Sergisini açmış oldu.

TBMM Başkanı Prof.DrMustafa ŞENTOP, Edirne Valisi Ekrem CANALP, Keşan Kaymakam Vekili İpsala Kaymakamı Ekrem GÜNGÖR, TBMM KEFEK Başkanı ve AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma AKSAL, AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Hayvan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Mustafa YEL ve çok sayıda hayvan sever yetişkin ve çocukların  ilgi ile gezdiği sergi  sonunda Keşan Belediye Başkanı Mustafa HELVACIOĞLU tarafından kendisine teşekkür plaketi takdim edildi.

Pandemi ile birlikte başladığı karakalem çalışmalarını sürdüren Yüksekokul Sekreterimiz Ürküş EREN' in karakalem resim sergisi, Meslek Yüksekokulumuz Kantininde sergilenmeye bir süre daha devam edecek. 

Ek Resimler
Bu içerik 05.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 335 kez okundu.