YÜKSEKOKUL SEKRETERİMİZ ÜRKÜŞ EREN'DEN REKTÖRÜMÜZ PROF.DR.ERHAN TABAKOĞLU'NA ANLAMLI HEDİYE

Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez atanan Rektörümüz Prof.Dr.ERHAN TABAKOĞLU'na, Yüksekokul Sekreterimiz Ürküş EREN, kendisinin çizdiği karakalem tablosunu hediye etti.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı YKS sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizin kayıtlarının başladığı 31 Ağustos 2020 tarihinde, ilk kaydı yapan Rektörümüz Prof.Dr.Erhan TABAKOĞLU' nun kayıt masalarını dolaşması esnasında Keşan Meslek Yüksekokulu Kayıt masasında hazır bulunan Müdürümüz Doç.Dr.Süleyman KÖK, Yüksekokul Sekreterimiz Ürküş EREN ve Bilgisayar İşletmenimiz Taner ESKİCİ tarafından; "Trakya Üniversitesi Rektörlüğüne ikinci kez atanması anısına"  Rektörümüzün Karakalem tablosunu hediye ettiler.

Pandemi ile birlikte karakalem çalışmalarına başlayan Yüksekokul Sekreterimiz Ürküş EREN, Rektörümüze hediyesini verirken hayırlı olsun dileklerini sunarak, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Rektörümüz de bu anlamlı jest karşısında Yüksekokul Sekreterimizin sanatını takdir etti ve kendisine teşekkür etti.
Bu içerik 31.08.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 540 kez okundu.