Zorunlu Ortak Servis Dersleri Sınavı ve Sınav Giriş Belgesi Edinme

Zorunlu Ortak Servis Dersleri; Türk Dili II, Atatürk İlkeleri İnkılap Tarihi II ve Yabancı Dil II derslerinin 2015-2016 Bahar Yarıyılı Vize Sınavları 9 Nisan 2016 cumartesi günü saat 14:30'da Okulumuz Dersliklerinde gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek öğrenciler (zosd.trakya.edu.tr) adresinden "Sınav Yeri Sorgulama" butonundan Öğrenci Numaralarıyla Sınav Giriş Belgelerinin çıktılarını alarak sınava girebileceklerdir.

Sınavda yanında Öğrenci Kimlik Kartı ve Sınav Giriş Belgesi olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Sınavda yanınızda yumuşak uşlu kurşun kalem ve silgi bulundurunuz.

Sınava Giriş Belgelerinin çıktılarına sayfadan ulaşamayan öğrencilerin Öğrenci İşlerine bilgi vermek zorundadırlar.

Öğrencilerimize Önemle Duyurulur.
Bu içerik 07.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 859 kez okundu.